65 år i gymnastikken

30-03-2021

I år er det 65 år siden, at Inge Sørensen begyndte sin gymnastikkarriere og vi vil ønske jubilaren tillykke og samtidig hylde Inges engagement og indsats.

Inge er i sin tid uddannet ved Ollerup som 18-årig og har siden været aktiv i flere lokalforeninger igennem tiden, bl.a. i Kølstrup, Grindløse, Skovdalen, Hasmark/Norup og OR-79. Igennem årene har Inge ledet gymnastik til både klaverspil, kassettebånd, CD og digitalt efterhånden som teknologien har udviklet sig. De sidste mange år har hun været en del af Otterup Gymnasterne (og tidligere OB&IK), hvor hun har gjort en stor indsats med Seniordamerne og Stolegymnastik M/K, samt altid været flittig hjælper ved foreningens arrangementer.

Inge er engageret og ansvarsbevidst og bruger meget tid på at forberede sig. Hun deltager trofast i foreningens møder, hvor hun er med til at præge foreningens tiltag og fremgang. Det sætter vi i bestyrelsen og blandt de resterende instruktører stor pris på!

Inge har i mange år deltaget i DGI’s Landstævner og er et velkendt ansigt i gymnastikken, hvor hun er anerkendt for hendes erfaring og kompetence. Desuden har Inge i flere år haft sommergymnastik med opvisninger i Allerup Gamle Have. Inge er meget vellidt og flere af hendes gymnaster følger hende i flere år på hendes forskellige hold.

I en del år har Inge fulgtes ad med Ellen Jørgensen, hvor de har ledet Stolegymnastik og Seniordamerne i tæt samarbejde. De har fulgtes ad til kurser, hvor de er ivrige efter at udvikle sig, trods de mange års erfaring i rygsækken! Inge og Ellen er vellidt blandt deres gymnaster og hygger om dem ved flere gange i løbet af sæsonen at arrangere kaffe-/kage-/smørrebrøds-sammenkomster i foreningens lokaler.

Inge har en stor passion for gymnastikken og en stor interesse i at bringe denne videre i familien. Hun er et forbillede for sine børn, børnebørn og oldebørn, som også i stor grad har interesse for gymnastik.

Vi vil sige stort TAK til Inge for hendes indsats og engagement i gymnastikken og tillykke med 65 års jubilæet. Vi glæder os igen til at se dig i gymnastikkens lokaler, når næste sæson starter!
De bedste hilsner fra Bestyrelsen, Otterup Gymnasterne

 


Vores sponsorer