Yoga
 
Træningstid: Tirsdag 18:00-19:00 - vi træner på skolen
 
Instruktør: Anne-Dorte Schaldemose
 
Kontaktperson: Anne Nygaard Høyer
 
Holdbeskrivelse:     

Yoga - Nyt hold i foreningen

Trænger du til et pusterum fra hverdagen? Har du lyst til at forkæle din krop? Har du lyst til at bruge en time om ugen med at skabe en større balance i kroppen og ro i hoved?? Samtidig med at vi hygger og har det sjovt.

Så kom og vær med på mit yoga hold tirsdag aften på Sletten Skole afd. Nordvest.

Hatha Yoga er for dig, der ønsker at forbedre din smidighed, styrke, balance og kropsbevidsthed. De klassiske yogastillinger gennemgås i et roligt tempo. Timen starter med blid yoga og afspænding, så du får mulighed for at finde dig til rette. Herefter forsætter timen med stående stillinger. I de stående stillinger bruges kroppens store muskelgrupper; det giver varme i kroppen og stimulerer kredsløbet. Kropsvarmen optimerer muligheden for at gå dybere ind i de forskellige stræk og yogastillinger. Målet med timen er at strække og styrke kroppen samt at løsne spændinger. Denne form for yoga er til dig, som ønsker at arbejde med dybere stillinger og stræk. Hatha Yoga giver dig ro i sindet og velvære i kroppen.

Hvem kan deltage?? Alle fra 18 år og op.

Jeg har valgt at yoga holdet skal være på skolen og ikke i gymnastik salen. Grunden er at det er mindre lokale som er letter at varme op i vintermånederne Og giver de rigtig rammer for et godt yoga miljø.

Jeg glæder mig til at se dig

Hilsen Anne-Dorte

 

 


 

For tilmelding tryk her: Tilmelding


 
Anne-Dorte Schaldemose
Instruktør
Otterup Gymnasterne