Otterup Gymnasterne
Otterup Gymnasterne
Kalender
Besøg vores side
Følg os på Instagram

Yoga


Træningstid/sted:  Mandag kl. 18:20-19:20 i lokale v. sportscafe
Mandag kl. 19:30-20:30 i lokale v. sportscafe
 
Instruktør: Anne-Dorte Schaldemose
 
Kontaktperson: Lotte Pedersen
 
Holdbeskrivelse:     

Yoga

Trænger du til et pusterum fra hverdagen? Har du lyst til at forkæle din krop? Har du lyst til at bruge en time om ugen med at skabe en større balance i kroppen og ro i hoved?? Samtidig med at vi hygger og har det sjovt? Så kom og vær med på mit yoga hold mandag aften i vores nye omgivelser i Otterup Idrætscenter.  

Hatha Yoga er for dig, der ønsker at forbedre din smidighed, styrke, balance og kropsbevidsthed. De klassiske yogastillinger gennemgås i et roligt tempo. Timen starter med blid yoga og afspænding, så du får mulighed for at finde dig til rette. Herefter forsætter timen med stående stillinger. I de stående stillinger bruges kroppens store muskelgrupper; det giver varme i kroppen og stimulerer kredsløbet. Kropsvarmen optimerer muligheden for at gå dybere ind i de forskellige stræk og yogastillinger. Målet med timen er at strække og styrke kroppen samt at løsne spændinger. Denne form for yoga er til dig, som ønsker at arbejde med dybere stillinger og stræk. Hatha Yoga giver dig ro i sindet og velvære i kroppen.

Her ud over vil der nogle gange forekomme yin yoga øvelser, en blid yoga form, hvor vi ligger i mellem 3-5 min i en stilling og lader tyngdekraften og roen skabe eftergivenhed og stilhed i både kroppen og i sindet.

Hvem kan deltage?? Alle fra 18 år og op.
 
Jeg glæder mig til at se dig
 
Anne-Dorte

OBS! Medbring selv yogamåtte, klodser, tæppe og evt. rekvisitter.

Tilmeld Yoga kl. 18:20 - 19:20
Tilmeld Yoga kl. 19:30 - 20:30
Anne-Dorte Schaldemose
Instruktør
Tilmeld dig
Vil du også en være en del af vores fantastiske forening? Find holdet for dig og tilmeld dig her!
Tilmeld dig

Sponsorer


Otterup Gymnasterne