Otterup Gymnasterne
Otterup Gymnasterne
Kalender
Besøg vores side
Følg os på Instagram

Nyheder


Corona-opdatering

Opdateret d. 13.01.2021

Al træning er aflyst til og med 7. februar 2021!

Som bekendt har vi pga. ministeriets restriktioner og det øgedes smittetryk været nødt til helt at lukke træningen for alle hold. Vi, som forening og bestyrelse, er lige som vores medlemmer rigtig kede af det og frustreret over ikke at kunne tilbyde gymnastiktræning for de vores medlemmer. Men vi er ikke herre over situationen og vi gør vores bedste for at tilpasse os situationen uden at have vished om, hvordan både den nære eller fjerne fremtid ser ud.

Vi ønsker at belyse, at vi hele tiden arbejder i kulissen for både at imødekomme restriktioner, instruktører og medlemmer.

Nedlukningen rammer foreningens økonomi hårdt, men vi ønsker også at imødekomme vores medlemmer og har derfor tidligere oplyst pr. e-mail til vores medlemmer, hvilke muligheder de har for deres indbetalte kontingent.

Vi håber på jeres forståelse og beder jer henvende på otterupgymnasterne@gmail.com, hvis I skulle have nogle spørgsmål. 
 
Husk at spritte af, holde afstand og passe godt på hinaden!
 
De bedste hilsner
Bestyrelsen


Vi ønsker flere rytmegymnaster på Teenjunior og Juniormix 

Se videoen herunder 

Open Gym aflyst på ubestemt tid


Læs mere om Open Gym og hold øje med datoer for afholdelse her!

Otterupbladet sommer 2020

Næste omgang Otterupbladet er aflyst pga. Corona, men vores skribent har allerede været igang, så her kan I læse denne omgangs artikel. 

Taler - opvisning marts 2020

For godt 2 måneder siden skulle vi have afholdt vores årlige lokal- og DGI opvisning. Det blev i sidste øjeblik aflyst pga. den kritiske situation vi i landet befinder os i. 

Det gjorde ondt i vores gymnastikhjerter at måtte aflyse og Bestyrelsen fulgte nyhederne og pressemøderne tæt for at vurdere, hvad der var af muligheder, for at give vores instruktører, gymnaster og medlemmer en snert af den weekend, der skulle have markeret en festlig afslutning på sæson 2019/2020. Dog måtte vi afblæse det hele og sætte gymnastikken på standby.

Det betyder ikke, at alle forberedelserne og traditioner skal gå til spilde. Derfor vil vi her bringe et udpluk af formandens velkomsttale til lokalopvisningen, samt nogle ord om de frivillige, der har gjort en stor indsats og traditionen tro overtaget fad og pokaler.
 

Formandens velkomsttale

På vegne af Otterupgymnasterne vil jeg gerne byde rigtig hjertelig velkommen til Forårsopvisning 2020, som også er et jubilæum.  Det er 10. gang vi afholder opvisning i Otterup idrætscenter.

Velkommen til gymnaster, instruktører, hjælpetrænere samt til publikum.

Vi har i år 14 ud af vores 19 hold på gulvet. Udover de hold vi ser på gulvet i dag fra Otterup gymnasterne, har vi haft et hold motion og puls og styrke, et yoga hold, et Mannpower hold, et stolehold og et SMShold.

Vi har i år haft 485 medlemmer. Sæsonen har budt på forskellige aktiviteter så som Open Gym, juletræsfesten og hallen 50års jubilæum. Med god opbakning af glade gymnaster og deres familier.

I år har vi lavet vores program på et klappap, som er blevet sponseret af 11 lokale virksomheder.

Igen i år har der været salg af støttebeviser. Udtrækningen af præmier og hovedpræmie har vi valgt at gøre på forhånd, så kig forbi vores stand. Derfor er der ingen salg af støttebeviser i dag. Salget af støttebeviser går ubeskåret til nye redskaber samt dygtiggørelse af vores instruktører og hjælpetrænere. En stor tak skal lyde til alle vores sponsorer for præmier og til alle jer der køber støttebeviserne.

Men ingen forening uden støtte fra frivillige. Det være sig trænere, hjælpetrænere, bestyrelsesmedlemmer, forældre, bedsteforældre og alle andre som i årets løb har givet en hånd med. I skal alle vide at det er en super indsats i har givet og det gør at foreningen består og er levende.

Kære gymnaster og publikum i kan nu se frem til en forrygende, farverig og festlig eftermiddag med foreningsgymnastik når det er allerbedst.

Rigtig hjertelig velkommen
 

Allan Lindstrøm modtager vandrefadet

Der er ingen tvivl om, at det i år er denne person, der fortjener at modtage Gymnastikkens vandrefad. Personen har med de mange kræfter han har lagt hos Otterup Gymnasterne i sæsonens løb, virkelig gjort et indtryk.

Allan, du er hjælpetræner på vores nye hold mini sms, er klar når andre hold mangler en ekstra hånd til træning. Du er en flittig hjælper til vores open gym om søndagen, som du selv siger ”det er helt forkert hvis du ikke lige har været forbi open gym”. Du står klar nå vi beslutter at der skal rykkes rundt i redskabsrummet eller til andre arrangementer. 

Allan, du er meget vellidt blandt dine gymnaster og holdkammerater. Du har vilje, energi og lyst til gymnastikken og det smitter af. Din store indsats hos Otterup Gymnasterne skal anerkendes og derfor modtager du, Allan i år gymnastikkens vandrefad.

Tak for din indsats på hele foreningens vegne.
 

Jan Hansen modtager 5 års pokal

Otterup gymnasternes 5 års pokal gives til en gymnast, instruktør eller frivillig i foreningen, som har udviser ekstra initiativ eller virke.

I år gives 5 års pokalen til en instruktør, som har holdt en lang pause fra gymnastikken og vendte tilbage til Otterup gymnasterne i 2016.

Jan, du er hjælpetræner på teen junior og instruktør på vores nye hold, mini sms. Du er altid klar til at give en hånd med hvad enten det gælder open gym eller andre arrangementer i Otterup gymnasterne. Din lyst og vilje til gymnastik smitter af på dine gymnaster. 

Din ihærdighed og indsats skal belønnes, derfor modtager du, Jan Otterup gymnasternes 5 års jubilæumspokal.

Tak for din indsats på hele foreningens vegne.
 

Mette J. og Hanne C. modtager 10 års jubilæumspokal

I september 2019, havde Otterup gymnasterne 10års jubilæum. I den forbindelse valgte vi at få lavet en ny pokal, som gives til en gymnast, instruktør eller frivillig i foreningen, som har udviser ekstra initiativ eller virke.

I år gives pokalen til et trænerteam, som har kæmpet med at få et nyt hold i foreningen på benene. 

Til trods for en svær start sidste sæson, lykkes det for Mette og Hanne at få Manpower holdet på benene med stor succes, så stor at der i denne sæson har været rift om pladserne på holdet.

Jeres tålmodighed og ihærdighed skal belønnes, derfor modtager i som de første Otterup gymnasterne 10års jubilæumspokal.

Tak for jeres indsats på hele foreningens vegne.
 

Modtagere af erindringsbægere: 

Ramsus Bagger, Oliver Top Mathiasen & Hanne Sørensen

Nyt billedalbum!


Over flere weekender i April stod bestyrelsesmedlem, Helle Nielsen, og hendes familie klar i indkørslen med støttebevis-gevinster, medaljer, pokaler, fad og erindringsbægre til alle vores dejlige medlemmer og gymnaster. 

Klik her og se billederne af gymnasterne og de heldige vindere!

Uddeling af holdbilleder, gevinster og medaljer

Da vi desværre måtte stoppe vores sæson meget pludseligt grundet COVID-19,
fik vi ikke mulighed for at udlevere holdbilleder, støttebevisgevinster og medaljer.

I den forbindelse er der nu fundet en løsning så I kan få jeres ting.

Det vil være muligt på følgende dage at hente gevinster, billeder og medaljer:

D. 4., 5. og 11. april kl. 13-16
Adresse: Lindegårdsvej 27, 5450 Otterup

Der vil blive stillet borde op i carporten, så det er her tingene kan hentes.

HUSK at tage hensyn til hinanden og hold afstand.

Vinderne på støttebeviserne er nr.

3  5  6  8  11  12  14  15  18  19  21  22  25  26  30  31  33  34  35  

36  38  40  45  50  51  53  54  57  59  60  64  72  74  75 76  77  78  

79  80  81  82  83  84  88  89  90  91  92  93  96  97  98  99  100  

101  104  105  108  109  110  111  113  114  120  121  123  124  125  126.

Vinderne af hovedpræmierne er nr. 20 og 117

Til dem der skal have medaljer vil det være fint, hvis i er med ved afhentning,
så vil der blive taget billeder af jer, der vil blive lagt i vores galleri for sæson 19/20.

Husk gerne jeres støttebeviser ved udlevering.

Stort tillykke til alle!
Hilsen Bestyrelsen

OBS! BEGGE OPVISNINGER ER NU AFLYST I WEEKENDEN!

Vi har fulgt situationen tæt og føler ikke, at det er forsvarligt fortsat at gennemføre lørdagens opvisning. Derfor er det med stor ærgrelse, at vi må aflyse lørdagens program.

Der er ingen alternative løsninger på bordet lige nu, men vi håber på at lave en eller anden erstatning på et senere tidspunkt.

Angående de der skulle gave 5, 10 og 15 års medaljer, kommer der nærmere besked snarrest.

Mht. lodtrækning af støttebevis-gevinster, vil denne foregå over Facebook, hvor vi annoncerer vindere og mulighed for afhentning.

Sidst opdateret d. 11.3.2020 kl. 16:22


PRESSEMEDDELELSE

 

Otterup Gymnasterne får støtte til nye redskaber

Otterup Gymnasterne har fået en 75.000 kr. i støtte fra DIF og DGI's foreningspulje. Med bevillingen har vi kunne forbedre kvaliteten og mængden af vores redskaber til fordel for alle vores medlemmer. Med dette kan vi forbedre træningerne og gymnasterne og imødekomme de mange nye medlemmer i foreningen. 

Støtter foreningsidrætten med 44 mio. kr. årligt

Otterup Gymnasterne har modtaget bevillingen fra DIF og DGI's foreningspulje, der årligt uddeler ca. 44 mio. kr. til projekter i idrætsforeninger. DIF og DGI's foreningspulje kan støtte lokale projekter i idrætsforeninger, f.eks. til medlemsrekruttering, udvikling af nye aktiviteter eller løft af trænerkompetencer. 

Kontakt:

Otterup Gymnasterne
Formand, Pia Holm 
otterupgymnasterne@gmail.com
 
DIF og DGI's foreningspulje:
Konsulent, Trygve Laub Asserhøj
taa@dif.dk / 4326 2173
 


8000 kr. til Otterup Gymnasterne!


Otterup Gymnasternes ungdomsafdeling har, som én af fire foreninger, modtaget 8000 kr. fra overskuddet fra Otterupløbet 2019!

Foreningerne har stillet hjælpere til rådighed og hjulpet med arrangering, samt afvikling af løbet.

Vi håber at se jer til løbet igen i 2020. Vi byder Team Dance Crew velkommen!


Lige som sæsonen skulle til at gå igang uden et dansehold, meldte Sandra Frydenlund sig på banen. Hun står klar onsdag d. 4. september kl. 19:30 til 21:00 i det gamle motionscenter med massere af fede dansemoves for unge piger fra 9. klasse og op. 

Klik her og læs holdbeskrivelsen!

Aktivitetsdag!


Vores årlige aktivitetsdag blev til en jubilæumsudgave med ballonklovn, ansigtsmaling, åbent sprintcenter, kage, popcorn og meget mere.

Vi fejrede Otterup Gymnasterne som i år har været selvstændig forening i 10 år.

Hertil havde Ellen Jørgensen skrevet en flot sang om de sidste 10 år i foreningen, som stolt blev sunget af foreningen og gæsterne på dagen, hvor solen stod højt over pladsen. 

Vi takker alle de fremmødte for en dejlig dag.

Se alle billederne fra dagen her.

Sommergymnastik

Tirsdag d. 11. juni afsluttede vores seje sommergymnastikhold, deres sommertræninger med en festlig opvisning for familie og venner.

Tak til de mange seje gymnaster for en rigtig god opvisning og tak til vores Instruktører, der har stablet holdet på benene! 

Klik på billedet til højre for at se billeder fra opvisning og træning eller find dem under "Galleri". 

Vi ønsker alle en god sommer! 
På gensyn efter ferien, hvor vi står klar til at skyde en ny sæson igang!laugh


Er du vores nye instruktør? 


Vi mangler instruktører til flere af vores hold, så går du med en lille drøm i maven om at være instruktør, så kontakt os endelig på otterupgymnasterne@gmail.com
 
Rytmepiger 9 kl.+ - instruktører søges:

Vi søger 1-2 nye instruktører til vores Rytmepiger 9 kl. +

Holdet arbejder med forskellige genrer, teknikker, redskaber og bevægelsesmønstre. Holdet er for alle der har lyst til at lave rytmisk gymnastik – uanset niveau. 

Brænder du for at lære fra dig og lave fede serier til unge piger, så er du måske vores nye instruktør til dette hold.

Vi tilbyder kurser gennem DGI, godtgørelse, foreningstøj og gratis medlemskab som tak for din indsats. 

Se eventuelt tidligere holdbeskrivelse.

Som udgangspunkt træner holdet i Otterup Idrætscenter om mandagen fra 17:30 til 19:00, men der er mulighed for andre træningstider.

Er dette lige noget for dig, kontakt da bestyrelsen på otterupgymnasterne@gmail.com hurtigst muligt og gerne inden den 10. juni 2019.
Dans og rytme fra 10 kl. – 25 år:

Inspirerende danse/rytmeinstruktør søges til at undervise vores dygtige dansepiger fra 10 kl. og op til 25 år.

Der arbejdes med forskellige dansestilarter, udstråling og performance og det vil være en fordel, hvis du er vant til at undervise lignende hold, eller hvis du selv har gået til dans eller rytmisk gymnastik i mange år.

Som udgangspunkt træner holdet i Otterup Idrætscenter om torsdagen fra 19:00-21:00, men der vil være mulighed for andre træningstider.

Se eventuelt tidligere holdbeskrivelse.

Vi tilbyder kurser gennem DGI, godtgørelse, foreningstøj og gratis medlemskab som tak for din indsats. 

Er dette lige noget for dig, kontakt da bestyrelsen på otterupgymnasterne@gmail.com hurtigst muligt og gerne inden den 10. juni 2019.
Motion, Puls og Styrke – instruktører søges:

Vi mangler 1-2 instruktører til vores motion, puls og styrke hold. På dette hold bliver der arbejdet med traditionel gymnastik, cirkeltræning, puls sekvenser og forskellige styrkeøvelser.

Der er 2-3 instruktører der underviser på skift, så indholdet varierer fra gang til gang, men ens for alle instruktørerne er, at gymnasterne bliver rørt fra top til tå og får sved på panden. 

Det vil være en fordel, at du har erfaring med lignende hold og at du brænder for aktiv træning.

Vi tilbyder kurser gennem DGI, godtgørelse, foreningstøj og gratis medlemskab som tak for din indsats. 

Se eventuelt tidligere holdbeskrivelse. 

Har du lyst til at være en del af dette instruktørteam, kontakt da bestyrelsen på otterupgymnasterne@gmail.com hurtigst muligt og gerne inden den 10. juni 2019.

Sæsonen lakker mod enden og det betyder opvisning!

Kom og vær med til en weekend med massere af gymnastik og oplev Otterup Gymnasternes egne hold, samt en masse dygtige gæstehold fra de fynske foreninger og efterskoler i Otterup Idrætscenter d. 16. og 17. marts 2019

5000 kr. til Otterup Gymnasterne!


Otterup Gymnasternes ungdomsafdeling har, som en af fire foreninger, modtaget 5000 kr. fra overskuddet fra Otterupløbets jubilæumsløb🍀 

Foreningerne har stillet hjælpere til rådighed og hjulpet med arrangering af løbet 🏃🏼‍♂️🏃🏼‍♀️ 

Vi håber at se jer til løbet igen d. 28.09.2019!

TAK til DSV...


...og til Anne-Mette Lørup Beske for at give os muligheden.

Vi er bare SÅ heldige!

Generalforsamling 2017


Vi er bare SÅ heldige!

12.500 kr. har vi modtaget fra Uffe, Karen og Otto Greve´s fond.

Et dejligt tilskud til den airkile vi længe har ønsket os.

Vi takker mange gange og håber både gymnaster og instruktører får rigtig meget glæde af vores nye redskab.

Generalforsamling 2016


Se vores nye intro-video.

Her ser du hvad vi laver i vores forening - og som du kan blive en del af - kom frisk wink

Lærerig springdag på Bernstorffsminde Efterskole

10. januar 2016 var Turbomix og Teen Junior holdene på en oplevelsesrig springdag på Bernstorffsminde Efterskole.

62 Gymnaster og instruktører fik afprøvet en masse nye spring i det fantastiske nye springcenter på efterskolen.

Dagen bød både på sjov opvarmning og alverdens spring i springgrav, stortrampoliner og på fast track banen.
- se flere billeder fra dagen under galleri

De 5 seje superløbere... Otterupløbet 2014

Her ses de 5 seje børne-løbere - Oliver, Andreas, Maiken, Tobias og Peter - som alle kom i mål med flotte tider. Tak fordi I ville være med.

Multikursus 6. september 2014 - en succes

Alle instruktører, hjælpere, spire og bestyrelse var, efter indvielsen af vores nye fane, inviteret til multikursusdag på skolen fra tidlig morgen til sen aften. Alle var oplagte og der blev taget godt i mod vores gæsteinstruktører og der blev arbejdet flot med både springinstruktion, serie og time-opbygning og førstehjælp. Der blev "fyldt på" og vi blev så klar til at tage fat på en ny spændende sæson med masser af friske gymnaster. Dagen blev afsluttet med fællesspisning og hygge. Tusind tak til alle for en fantastisk dag

Der var også teori på programmet - Og heldigvis også en masse sjov og ballade :-)

Video af dagens begivenheder:

Indvielse af vores nye fane - 6. september


Det var med stor stolthed at vi d. 6 september kunne indvie vores nye fane skænket af Danmarkssamfundet. Traditionen tro skulle fanen indvies med at de 3 søm skulle "slåes i" og hertil havde vi indbudt formanden for Erhvervs- Kultur- og Fritidsudvalget Kurt Christensen, mangeårige instruktør Ellen Jørgensen og bestyrelsesmedlem Peter Jeppesen. Amalie Mogensen bar rank og stolt fanen og den til dagen komponerede sang blev sunget - Det kan vi kun være stolte af. Tak til alle der var mødt op. 
Ikke mange får mulighed for at være med til modtagelse og indvielse af en ny fane - vi er meget taknemmelige.

Se alle billederne under "Galleri".

Aktivitetsdag 17. august 2014 - vi tyvstarter sæsonnen

Som noget nyt tyvstartede vi sæsonnen med en aktivitetsdag på Sletten Skole afd. Nordvest, hvor alle var velkomne - både børn og voksne - gymnaster eller bare interesserede. Vi havde godt 100 besøgende og en rigtig hyggelig eftermiddag.
Der var fuld af aktivitet både ude og inde og røgen svævede lifligt fra snobrødsbålet.
Vejret var med og os og rigtig mange kiggede forbi - det er bestemt ikke sidste gang vi tyvstarter sæsonnen.

Se alle billederne under "Galleri".

Så fik vi vores helt egen fane - en stor ære!

15. juni 2014

Det er med stor stolthed at vi nu kan sige at vi - Otterupgymnasterne - har vores helt egen fane. I forbindelse med foreningens 5 års jubilæum har vi ansøgt Danmarkssamfundet om en fane og var så priviligerede at få én tildelt. Det er en stor ære at modtage en fane og der følger rigtig mange traditioner og regler med. Fanen blev overrakt ved en meget højtidelig men også meget festlig dag i den fynske landsby.

Tak til Danmakssamfundet og til jer som var med til overrækkelsen d. 15. Juni i Den Fynske Landsby.
Tilmeld dig
Vil du også en være en del af vores fantastiske forening? Find holdet for dig og tilmeld dig her!
Tilmeld dig

Sponsorer


Otterup Gymnasterne