Gymnastik i Otterup er en gammel tradition og startede med at være en del af Otterup Bold- og Idrætsklub, som i 2013 kan fejre sit 100 års jbilæum. Gymnastikken valgte i 2009 at starte for sig selv under navnet Otterup Gymnasterne for at få endnu mere forkus på gymnastik. Dette skete samtidigt med tiltrædelse af den nye forkvinde Anne Nygaard og blev startskuddet til nytænkning og forandring.
Siden gymnastikken blev selvstændig, har der været fuld fart på. Som første led i processen skulle foreningen godkendes som medlem ved DGI. Da bestyrelsen stod over for mange nye og spændende udfordringer, valgte de at tage kontakt til en rådgiver fra DGI for at komme godt fra start. Denne beslutning kom til at betyde, at Otterup Gymnasterne blev involveret i pilotprojektet "Kvalitet i foreningen" fra DGI.

Projektet betød, at hele foreningen - medlemmer, instruktører, hjælpetrænere og bestyrelse - i fællesskab fik mulighed for at få indflydelse på og være med til at skabe en forening, man har lyst at deltage i. Kort fortalt fik vi fået lov at drømme, vende op og ned på alle ting, tage det gode med videre og skubbe det mindre gode til side. 

Otterup Gymnasterne har siden starten i 2009 udviklet sig år for år og medlemstallet ligeså steget og helt naturligt blev foreningen en del af "projekt ny hal". Pladsen i salen på Nordvest Skolen blev efterhånden for trang og ønsket om at kunne tilbyde medlemmerne tidssvarende faciliteter gjorde det nemt at træffe beslutningen om at flytte adressen til Otterup Idrætscenter september 2018.

Nu kan medlemmerne glæde sig over mere plads, springcenter og i slutningen af 2018 også et klublokale som skal danne rammen om Otterup Gymnasternes nye fremtid. En fremtid hvor sammenhold, motivation og rummelighed vægtes højt.  

Otterup Gymnasterne ønsker at være med i front når det drejer sig om gymnastik og sjov motion.

Vi er altid åbne for nye tiltag - i Otterup Gymnasterne er der plads til alle!
Otterup Gymnasterne